Llogaritësi I Ndjeshmërisë Së Miut

Rregullimi i ndjeshmërisë së miut në një mënyrë të saktë është një dhimbje dhe një detyrë e rëndësishme për një lojtar NË FPS ose lojëra dinamike si Starcraft 2. Mos vendosja e ndjeshmërisë çon në:" mirupafshim, headshot, përshëndetje taverna e vendlindjes " (dhe minus MMR për të nisur) situatën. Disa nga lojtarët më të lartë aftësi nuk ndalet vetëm në ndjeshmërinë e miut. Për shembull, ata mund të kenë nevojë për një ndjeshmëri të ndryshme të rrotës së miut. Megjithëse, kjo çështje mund të zgjidhet vetëm duke blerë një mi lojrash me udhëtime më të buta me rrota. Nëse nuk do të shkoni në International Ose WCG nesër, do t'ju duhet të rregulloni DPI dhe Ndjeshmërinë për një lojë të rehatshme. Përdorni konvertuesin e ndjeshmërisë së miut për lojëra të ndryshme.

Rreth Këtij Llogaritësi Të Ndjeshmërisë Së Miut

Ja se si funksionon konvertuesi i ndjeshmërisë së miut. Në përgjithësi, gjithçka është aq e thjeshtë sa të jetë e mundur: merrni një lojë me një ndjeshmëri që ju përshtatet, mbani mend të dhënat e saj (DPI dhe Ndjeshmërinë), hapni kalkulatorin e ndjeshmërisë së miut, zgjidhni 2 lojëra (e para është nga i keni marrë të dhënat tuaja, e dyta është ajo në të cilën dëshironi të konvertoheni).

Vendosni të dhëna nga loja e parë, merrni të dhëna për të dytën dhe futni ato. Nëse keni nevojë për të zvogëluar ndjeshmërinë e miut, atëherë bëni atë paraprakisht, para se të llogaritni.

Si të përdorni Konvertuesin E Ndjeshmërisë Së Miut

Le të shohim një shembull se si të rregullojmë ndjeshmërinë e miut për një lojë specifike. Për shembull, ju doni të ndryshoni ndjeshmërinë e miut Në Valorant duke përdorur një konfigurim ekzistues NGA CS:GO. Së pari, ne zbulojmë se çfarë lloj ndjeshmërie të miut keni NË CS: GO: shkrimi i vlerës së saktë të ndjeshmërisë nga cilësimet e kontrollit. Tani, ne transferojmë ndjeshmërinë e miut NGA CS NË Valorant. Në kalkulator, zgjidhni CS: GO DHE Valorant, futni DPI dhe Ndjeshmëri. Ne marrim Vlerën E Ndjeshmërisë dhe vendosim ndjeshmërinë e miut Në Valorant. 

Llogaritësi do t'ju japë 2 parametra të tjerë: cm/360 dhe in/360. Kjo është gjatësia e rrëshqitjes horizontale të miut nëpër dyshek që do të rrotullojë kamerën në 360 gradë. Ky është vetëm informacioni për referencë-nuk ka nevojë ta futni kudo. Kur transferoni cilësimet në disa lojëra (të tilla si NGA CS:GO NË PUBG), llogaritësi do t'ju tregojë parametra të tjerë (FOV, ndjeshmëri vertikale), të cilat gjithashtu do të duhet të vendosen në mënyrë korrekte.

Lojëra të mbështetura

Llogaritësi mbështet TË gjitha FPS popullore: UT, Dusk, Tarkov, Titanfall 2, Wolfenstein 2: Kolosi I Ri, Doom, CoD: LUFTA E DYTË BOTËRORE, Overwatch, CS: GO, Rainbow Six Siege, L4D 2, Tf 2, Valorant, Apex, Bioshock Infinite , CoD: Modern Warzone / Warzone, Contagion, CS 1.6, Dita E Turpit, Fati 2, Fallout 76, Fortnite, Kryengritja, Paladins, Portal 2, Quake, Vindic.